Blogroll

BloggerHack

City Car Driving v2.2 Tek Link Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 18 Ağustos 2013 Pazar 0 yorum






  City Car Driving v2.2

 :  Oyun

 :  Winrar

 :  504,02 Mb

  -----------










City Car Driving, simülasyon oyunları arasında yerini alan araba sümilasyonu olan çeşitli deneyimler edinmenize yardımcı olucak City Car Driving oyunu ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. City Car Driving inceleme yapıcak olursak oyun araç kullanımını öğretmeyi hedefliyor. Belirli aşamaları geçtikten sonra oyunun yarış bölümünde bulunan engellerle pistlerde kendinizi deneme fırsatı yakalayacaksınız.



En yeni simülasyon oyunlarından olan City Car Driving sizlere çok heyecanlı ve aktif bir oyun deneyimi sunucaktır. Araba sürmenin heyecanını birebir olarak uygulamalarla görebileceğiniz oyun sizlere eğitimde sunucak. City Car Driving 2012 oyununda modern araçlar ve araçlar konusunda büyük bir marka zenginliğide sizleri bekliyor. Bunun yanında oldukça sade ve klasik haline gelmiş araçlarıda barındıran oyun bu konudada oldukça geçerli puan alıyor. Grafikler günümüze göre mükemmel olmasa dahi hedeflediği amaca hizmet etmek için gayet yeterli bir düzede karşımıza çıkıyor.





City Car Driving, oyununda kalabalık şehir trafiğinde, trafik hızla işlerken kendinizi sınama imkanı bulacaksınız. Oyunda sadece sürüş deneyimi değil ayrıca yokuş inip çıkmak, park etmek, arabayı kaldırmak gibi öğretici simülasyonlarda mevcut bulunuyor. Manuel vites bir araba kullanırken yokuş mu çıkmanız gerekti? Vites değiştirin, debraja basın arabanız şimdi durdu, geri kaçmaması için önce frene basın ardından vites küçültüp el frenini çekin çok detaylı oldu değil mi? İşte oyunda bukadar detaylı yapılmış City Car Driving indir ve bu ayrıntılı deneyimi sende yaşa.







5uZmYrc City Car Driving İndir

ADpYfuN City Car Driving İndir

ZAkjYwy City Car Driving İndir















Windows Xp/7/8 

Core2Duo 2 GHz işlemci 

1GB RAM

256 MB (GForce 7900GT ya da üstü) ekran kartı 

5GB HDD







indirmek için tıklayın.





0 yorum:

Yorum Gönder