Blogroll

BloggerHack

Far Cry 2 Tek Link Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 12 Mayıs 2013 Pazar 0 yorum








 :  Far Cry 2


 :  Oyun


 :  Winrar


 :  3,68 Gb


 :  -------




















Far Cry 2, serinin ikinci oyunudur. Oyuna başladığınız zaman kendinizi Afrika’da bir çölde buluyorsunuz. Burada bir anda zenginde olabilir ya da bir anda öle de bilirsiniz. Bu nedenle çok dikkatli davranmanız gerekecektir. Ülkede sürekli dolaşan gruplar bulunmaktadır. Bu gruplar ülke yönetimini ele geçirebilmek için sürekli çatışma içerisindedirler. Bizim görevimiz ise bu çatışmaların oluşmasına zemin hazırlayan “The Jackal” lakaplı silah kaçakçısına bulmak. Oyuna başladığınız zaman ilacınız bitmiş durumda oluyor ve çevre hakkında da hiçbir bilginiz yok. Bu nedenle birkaç dost edinmeniz gerekecektir.


2004 yılında piyasada bulunan savaş oyunlarının arasına bomba gibi düşen ve beklenenin üstünde bir ilgi gören Far Cry’dan sonra piyasaya oyunun ikinci versiyonunun çıkması beklendi. Ancak oyunun yapımcısı olan iki şirket Crytek ve Ubisoft ayrılınca oyunun devamı da suya düşmüş oldu. Ancak oyunun isim haklarını elinde bulunduran Ubisoft daha sonra Montreal stüdyolarında oyunun devamını yapmaya başlayarak Far Cry 2’yi piyasaya sürdüler. Oyunun ilk versiyonunda oyuna tropik bir adada başlıyordunuz. Ancak oyunun ikincisinde ise tropik bir ada yerine Afrika topraklarında oyuna başlıyorsunuz.


Far Cry 2’de menü defter tarzında tasarlanmıştır. Oyunun ilk oyunla hiçbir bağı bulunmamaktadır ve oyunda Jack Carver’de bulunmamaktadır. Oyuna başlayabilmek için karakter seçmeniz gerekmektedir. Oyunda sizin seçiminize sunulmuş tam 9 farklı karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerden herhangi birisini seçip oyuna başladığınız zaman kalan karakterlerin oyun içerisinde size yardım eden karakterler olduğunu fark edeceksiniz. Ufak bir gezi yaptıktan sonra eğitim alanına geliyorsunuz ve eğitim almaya başlıyorsunuz. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra artık oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyundaki amacınız silah kaçakçısını bulmak. Bunun için size verilen haritadan da yararlanmanız gerekecektir. Oyunu oynadığınız zaman zevkini daha da fazla almaya başlayacaksınız.














Far Cry 2 PC Far Cry 2 Screenshots Far Cry 2 İyihile Far Cry 2 Full Oyun Far Cry 2 Gezginler




















İşletim Sistemi: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz


Grafikler: Nvidia 6600 or ATI X1600 – Shader Model 2.0


Bellek: 1 GB RAM


Sabit Disk Alanı: 6-8 GB












0 yorum:

Yorum Gönder