Blogroll

BloggerHack

Orion Dino Horde Tek Link Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 14 Aralık 2013 Cumartesi 0 yorum










  Orion Dino Horde

 :  Oyun | Macera - RPG

 :  UTorrent - Daemon Tools

 :  2,62 Gb

  -----------










ORION: Dino Horde oyununda büyük ve korkutucu bir dinazora karşı mücadele vereceksiniz. Herşeyi o kadar gerçekçi ve korkutucu bir şekilde hazırlamışlar ki sizler de oyuna başlağınıza inanamayacaksınız. Bilim kurgu shooter (FPS / TPS) oyunu sistemiyle sizler için özel olarak hazırlanan bu oyunda son derece gelişmiş silahlar ile kendinizi göstermeye çalışacaksınız.



Rekabetçi ve kooperatif sistemli görevleri ile sizlere daha önce hiçbir oyunda yaşamadığınız kadar sistematik bir deneyim yaşatacak olan bu yapımda diğer oyuncular ile istatistiklerle kendi içeriklerinizi karşılaştırabileceksiniz ve liderler listesinde kendinizi en üst sıraya çıkartmaya çalışacaksınız. 1 kişiden 3 kişiye kadar oynama imkanı bulabileceğiniz oyunumuzda sizlere 50 den fazla silah kullanabilecek, teknik ve dişli sistemleri ile sürekli olarak karşınıza çıkacak olan dinazorlara göre silah seçimlerinde bulunabileceksiniz.



30!a yakın gelecek olan yeni güncellemeleri ile her seferinde sizleri daha zorlu görevler ile baş başa bırakacak, fazla güncelleme ve artışlar ile de eşsiz bir sisteme ortak olacaksınız. 10 farklı dinozor türü ile mücadele etmeniz gereken oyunda ilk olarak 3 oynanabilir dinozora karşı savaşacak eğer başarılı olursanız diğer daha güçlü dinazorlara karşı mücadele edeceksiniz.























Sistem: Windows XP / Vista / 7 / 8

İşlemci: Dual Core 2.0 GHz or better

RAM: 2 GB

Hard Disk: 8 GB 

Video Card: 256 MB Graphics Memory (SM3) 







indirmek için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder