Blogroll

BloggerHack

LFS Tofaş ŞAHİN Yaması Full Hızlı İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 18 Mayıs 2014 Pazar 0 yorum





LFS Tofaş ŞAHİN Yaması Full Hızlı İndir





Oyun piyasasına sayıca en hakim ve oyun severlerin en çok oynadığı oyunlar yarış oyunlarıdır. Kimisi gerçekçi bir yarış keyfini yaşatır bizlere, kimisi gerçekçilikten uzak bir oyundur. Bugünkü yazımızda sizlere Lfs Şahin yamasını tanıtacağız.





Live For Speed oyununda bir çok model araba bulunmakta. Oyun kullanıcı dostu arayüzü ile gerçekten başarılı bir tasarıma sahip. Live For Speed oyununun full versiyonunu da sitemizde bulabilirsiniz. Oyunda çeşitli yarışlar yaparak puan toplayabilir bu puanları yeni bir araba satın almak ya da mevcut arabanızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Gerçekçi bir yarış hissi yaşatan oyunun bir çok yaması da internette mevcuttur. 





Oyun kurulumunu tamamladıktan sonra Lfs Şahin Yaması ‘nı da indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Yama kurulumunu yaparken oyunu açık tutmayın. Öncelikle indirdiğiniz dosyada ki yamayı kurun . Daha sonra oyunu açın. Oyunda araç seçimine gelerek aracınızı ‘ Şahin ‘ olarak seçin. Artık Live For Speed ‘in kızgın asfaltlarında şahin marka aracınız ile yarıştan yarışa koşabileceksiniz.


Live For Speed Şahin yamasını sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar












0 yorum:

Yorum Gönder