Blogroll

BloggerHack

Championship Manager 03-04 + 2014 Transfer Yaması Full

Gönderen Kişi ; Unknown On 31 Mart 2014 Pazartesi 0 yorum













Oyun Adı:  Championship Manager 03-04


Crack:  Gerektirmiyor


Boyut:  188 MB


Yardımcı Program:  Winrar







Efsane oyunlardan birisi daha, Championship Manager 03-04.



Oyunu anlatmak için buraya sayfalarca içerik girebilirim aslında, oynarken hissettiğim heyecanı özetlemeye çalışabilirim, oyunun kilit noktalarına değinebilirim.. Ancak bu oyunu arayan hiçbir insan benden öğrendikleri, okudukları ile indirmeyecekler efsaneyi. 



01-02 sezonu çalışması ile bir anda gönüllerde taht kuran CM serisi,aynı zamanda bir efsaneyi de müjdeliyordu bizlere. 03-04 çıktığında tek sorun olarak dönemin en iyi bilgisayarında bile çok yavaş çalışması gösteriliyordu. Zira 2d görünümde saniyede bir adım atan oyuncular vardı, kolay değil onlara sabretmek. Yine de eğer hiç oynamadıysanız veya sıkılıp bıraktıysanız tekrar başlamanız için size harika bir haberim var !



Oyunu indirirken aynı zamanda 2014 sezon başı transferleriyle birlikte oynayabileceksiniz. Eğer var olan oyununuza transfer yamasını atmak istiyorsanız ek dosyadan sadece yamayı da indirebilirsiniz. Keyfiniz bilir.



Son olarak, oyuna elbette Türkçe yama yüklenmiş vaziyette. Yamalarla falan hiç uğraşmayın, Barcelona, Chelsea gibi temalar da dosyada mevcut.



EKLEME: Yama kurulum dosyasının açıklamasına Semih Şentürk --> Antalya yazmışım dalgınlıkla, yükledikten sonra farkettim. Bir satır için tekrar rarlamakla falan uğraşmayı gözüm yemedi kusura bakmayın. 



EKLEME 2: Türkiye Kupası maçlarında oyundan atıyor. İsterseniz editörden bu organizasyonu kaldırabilirsiniz. 





























İşlemci: 800 MHz Pentium III

RAM: 128 MB

Ekran Kartı: 64 MB







CM 03/04 + 2014 Yaması



indirmek için tıklayın.


Sadece 2014 Yaması (nasıl kurulduğu dosyada yazıyor)



indirmek için tıklayın.




0 yorum:

Yorum Gönder