Blogroll

BloggerHack

4Story

Gönderen Kişi ; Unknown On 16 Mart 2014 Pazar 0 yorum








Aynen World of Warcraft tarzında bir fantazi MMORPG oyunu olan 4Story'de bir karakter oluşturup Derion ve Valorian krallıkları arasındaki düşmanlığın parçası olabilirsiniz.







Oyunda, arkadaşlarınızla partiler oluşturabilir, güçlü canavarları yok ederek değerli eşyalara sahip olabilirsiniz. Oyunda birçok değişik görev bulunmakta. İyi sayılabilecek grafikleri, keyifli atmosferi ile saatlerce oynayabileceğiniz bir oyun 4Story.



Ele geçirme modundaki savaşlarda gün boyu düşmanlarınızla mücadele edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.





Iberia'da 3 ırk yaşıyor:




  • İnsanlar vücut olarak esnek ve hızlıdırlar. Ayrıca akıllıdırlar ve teknolojiyi kullanma yetisine sahiptirler.

  • Feline ırkı güçlü ve dayanaklı canlılardır. Doğaya bağlı, mükemmel yakın dövüş savaşçısıdırlar.

  • Mirhur olarakda bilinen Periler, mental güçleri ve büyü yetenekleri ile ön plana çıkarlar.








Karakterler:







Her karakter şu sınıflardan birisine aittir:



  • Savaşçılar hem savunma hem saldırıda güçlü ve çeviktirler. Ağır zırhları taşıyabilir ve vuruş gücü yüksek silahlar kullanabilirler.









  • Düzenbazlar hızlı ve tehlikeli yakın mesafe dövüş uzmanlarıdır, karanlıklarda saklanma ve aniden hızlıca saldırma konusunda uzmanlaşmışlardır.









  • Okçular, ok ve yay kullanabilen eli çabuk uzak mesafe savaşçılarıdır. Ayrıca yakın dövüşte de küçümsenmemeleri gerekir.









  • Büyücüler, elementler üzerinde hakimiyet kurmuş güçlü sihirbazlardır. Herhangi bir zırhları yoktur ve uzak mesafedan savaşırlar.









  • Rahipler, dostlarının şifacıları ve koruyucularıdırlar, düşmanları içinse tehlikeli olabilirler. Zırhlı değillerdir ancak değnek, sihirli asa ve büyülü kalkan gibi eşyaları kullanabilirler.









  • Çağırıcılar, diğer boyutlara geçitler açabilir ve acımasız yaratıkları kontrolleri altına alabilirler. Ayrıca diğer yaratıkların yeteneklerini kendi amaçları için kullanabilirler. Korunmak için deri zırhlar kullanırlar.








Valorian:


Eski bir asker ve tarihçi tarafından yönetilen paralı asker ülkesi. Valorian'lılar büyük bir askeri güce sahiptirler. Derion İberia'nın eskiden başbakanı olan kişi tarafından yönetilen büyücülerin ve araştırmacıların ülkesi. Uyumlu şehirlerine ve eşsiz doğasına rağmen bu ülke hala savaş halindedir.








Sistem Gereksinimleri






İşletim Sistemi: Windows 2000/XP

İşlemci: Pentium4 1.6GHz

RAM: 512MB

HDD: 2GB

Ekran Kartı:  Geforce FX5700 128MB









4Story İndir & Kayıt Ol


0 yorum:

Yorum Gönder