Blogroll

BloggerHack

Shogun 2 Total War Torrent Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 13 Kasım 2013 Çarşamba 0 yorum










  Shogun 2 Total War

 :  Oyun

 :  Daemon Tools UTorrent

 :  22.3 Gb

  ---------












Japonya, bilgisayar oyunu tutkunlarının sürekli gidip görmek istediği bir yerdir. Oyuncular birçok oyunda Japon kültürünü görür ve birçoğu da bundan etkilenir. Nitekim bende az çok merak ederim oynadığım oyunlardan etkilendiğim kadarıyla.



Her neyse oyuna geçiyorum, ilk uyarım oyunun boyutuyla ilgili sakın "22 gb boşluk var ve ucu ucuna da olsa diske sığar" diye düşünmeyin. Boyut 22 Gb ama yükleme işlemi sonrası 26 Gb gibi boyutlara ulaşıyor, size uyarım kafadan 30-35 Gb boşluk açın diskinizde.




Oldukça iyi bir introyu izledikten sonra karşımıza klasik Total War menüsü geliyor, bu menüde en önemli olan Encyclopaedia'dır. Bu ansiklopedi oyunda istediğiniz - istemediğiniz kadar bilgi veriyor. Ama biz oyunu 1 tane ansiklopedi için mi indirdik be kardeşim !






Oyun bir Japonya hikayesini konu alıyor o yüzden giriş bölümünde Japonya vurgusu yaptım. Oyunda 65 adet bölge bulunmakta. Klasik Total War işleri kalanı. Shogun 2 Total War iyi bir oyun..




Açıkçası güzel bir yazı yazayım dedim fakat şöyle bir bakınca hiçbir şeye benzememiş yazım :) neyse ekran görüntüleri ve video eminim benden daha açıklayıcı olacaktır.




































2 GHz Intel Dual Core işlemci / 2.6 GHz Intel Single Core işlemci veya bunlara eşdeğer bir AMD işlemci

1GB bellek (XP), 2GB bellek (Vista / Windows7)

256 MB DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı

En düşük 1024×768 ekran çözünürlüğü

20 GB boş alan







indirmek için tıklayın.



0 yorum:

Yorum Gönder