Blogroll

BloggerHack

Fifa 14 Android Hilesi 1.3.3 (FULL Yapma)

Gönderen Kişi ; Unknown On 30 Eylül 2013 Pazartesi 0 yorum
Herkes tarafından beklenen Fifa'nın bu yılkı oyunu Fifa 14 bizi meraklandırmadan hemen çıktı.Play Store'de ücretsiz yayınlanmasına rağmen oyunun en zevkli kısımlarını açmak için bir miktar para ödemek gerekiyor.Sizi bu ücretten kurtarıp eğlencenizi arttırmak amacıyla bu hileyi paylaşıyorum.2 Hile var,birisi kapsamlı diğeri ise hızlı istediğinizi seçebilirsiniz.Ama size önerim kapsamlı hiledir.

Kapsamlı Hile : (Çalışma Olasılığı %100)
Kapsamlı hile fifa 14'ün tüm özelliklerini %100 açar.Fakat diğerine göre yapması biraz uzun sürer.Aşağıdaki adımları takip ederek hileyi yapabilirsiniz.

Fifa 14 Kapsamlı Hile Adımları :
1-Google Play'den Fifa 14'ü indirin.Cihazınızda yüklüyse güncelleme var mı diye kontrol edin,varsa güncelleyin.
2-Fifa 14 Kapsamlı Hile Gerekli Dosyalar başlığının hemen altındaki dosyaları cihazınızda indirin.
3-Android/obb/com.ea.game.fifa14_row dosyasının içindeki 'main.133.com.ea.game.fifa14_row.obb' lu dosyanın kırmızıyla belirttiğim yerine 129 yazın yani dosyanın adını 'main.129.com.ea.game.fifa14_row.obb' yapın.
4-Oyunu Ayarlar/Uygulamalar/Fifa 14 yoluyla silin.Yani oyunu ayarlara girip silin.
5-Az önce indirmiş olduğunuz ilk linki Download'a girerek yükleyin.(Sürümü 1.2.9 olan)
6-Oyunun açın.Oyunun içindeki paralı olan özelliklerden birine tıklayın.Örneğin Kickoff.Önünüze fiyatla beraber hareketli satın alma ekranı çıkacak.Satın alıyormuş gibi altta bulunan ödeme yerine basın.Önünüze gelen küçük ekranda 'Devam'a basın.Küçük ekran yok olunca altta bulunan 'refresh' basın.Biraz önceki kickoff bölümüne geri gelin.Eğer kickoff gibi özelliklere tıkladığınızda girebiliyorsanız olmuş demektir.

Hile aslında burada bitiyor ama ben son sürüm oynamak istiyorum diyorsanız biraz daha uğraşmanız gerekecek.İsteyenler aşağıdaki adımlardan devam edebilir.Bunu yapmak istemeyenler herşey açık şekilde oynamaya devam edebilirler.

7-Biraz önceki gibi Android/obb/.row... lu dosyaya girin.İçindeki dosyayı yine eski haline döndürün.Yani 'main.133.com.ea.game.fifa14_row.obb' bunu yaptıktan sonra Download'a girin 2.linkten indirdiğiniz dosyayı yükleyin.Üzerine basın önünüze bu uygulama zaten yüklü felan gelecek siz yine de yüklemeyi seçin ve yükleyin.
Oyunu açın ve son sürüm de hilenin keyfini çıkarın.

Not : Bu Hileyi telefonunuzdan ya da tabletinizden dosya yöneticisi ile yapmanız daha iyi olur çünkü yüklemenin gerekeceği yerler var.Tabi isterseniz bilgisayadan çoğu işlemi yapıp geri kalan yüklemeyi de cihazınızdan yapabilirsiniz.
Fifa 14 Kapsamlı Hile Gerekli Dosyalar :

1- Fifa 14 v1.2.9 Hileli Dosya:
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdUjdBUmRsLUFDSVk/edit?usp=sharing

2- Fifa 14 v1.3.3 Hileli Dosya:
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdamZaRVBjN3pzQm8/edit?usp=sharing


Hızlı Hile : (Çalışma Olasılığı %50)

Hilenin Yapımı :

1-Google Play Store'den Fifa 14'ü indirin.(Ücretsiz)
2-File manangerı açın(yoksa indirin play store'de ücretsiz) açınca android dosyasını göreceksizniz üstüne tıklayın.İçinde ise data ve obb olmak üzere 2 dosya var siz oba tıklayın.Obb'un içindeki ''.com.row.fifal..''dosyayı kopyalayın.
3- 2 geri gelip (Uygulamanın ansayfası) downloada girin ve içine fifanın dosyasını yapıştırın.
4-Ayarlar/uygulamalar yoluyla Fifa 14 'ü silin.
5-Biraz önce downloada taşıdığınız ''.com.row..''lu dosyayı tekrar kopyalayın ve Android/obb un içine girerek yapıştırın.
6-Aşağıdaki linkten dosyayı indirin,file managerin için girip Downloada girin ve indirdiğniz Fifa dosyasının üzerine tıklayın.
7-Açılan pencerede yükleye basın yükleme tamamlanınca Aç a basın.
8-Oyun açıldığıda Tourment.. yazana tıklayın orada yeni lig oluştur diyor üzerine tılayın ve karşınızıza çıkan sayfada unclock all yazıcak.
9-Sanki satın alıyormuş gibi üzerine tıklayın.Daire dönecek dönmesi bittikten sonra  altta bulunan refresh tıklayın artık oyundaki her özellik açılmış olacak.,
10-Kendinizi oyuna kaptırıp şarjı bitirmeyin.
İyi Eğlenceler..

Fifa 14 Full Hileli Dosya 1.3.3 (Güncellendi 23.03.2014):
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdamZaRVBjN3pzQm8/edit?usp=sharing

                                                              Hilenin Yapım Videosu:
                             
                             Çok Yakında Eklenecektir...
HADİ İNDİRELİM!

Samsung Galaxy Note 3 Ne Kadar Dayanıklı

Gönderen Kişi ; Unknown On 0 yorum

Yakın bir zamanda iPhone 5C ve iPhone 5S Ne Kadar Dayanıklı başlıklı yazımızda kendilerinden bahsettiğimiz akıllı telefon "işkencecisi" Android Authority çalışanları bu kez de Samsung Galaxy Note 3 akıllı telefon + tablet için dayanıklılık testi videosu yayınladılar.





Videoda da görüldüğü üzere deri kaplı arka kapağında belirgin bir hasar oluşmayan Samsung Galaxy Note 3 ekranı için aynı sona
HADİ İNDİRELİM!
Bu sezon elbiselerde, pantolonlarda, kazaklarda, hırkalarda, ceketlerde bol bol baskılar göreceğiz. Özellikle hayvan ve çiçek desenlerinin bol kullanıldığı bir kış sezonu geliyor. Geçtiğimiz yaz bu baskı trendi mayolarda kendini göstermişti. whysoserious bu kış bizi ısıtacak özel tasarım baskı desenli sweatshirt ve taytlar ile bomba gibi geldiler!

Nimo deyince akla ilk gelen karikatür deseni tabii ki hiç vakit kaybetmeden benim oldu. Son aylarımda, havalarda biraz bi öyle bi böyleyken taytlar büyük kurtarıcım iken hızır gibi yetiştiler :)





Sadece kendiniz değil, minik prensesinizle birlikte giyebileceğiniz anne kız taytlarını da bulabilirsiniz. Öyle güzel desenler var ki seçim yapmak çok zor olacak, belki de u kadar güzel şeyleri size gösterdiğim için bana seçim yaparken kızacaksınız :)

Why So Serious Autumn/Winter13 BURADA


İçinizde kimler, tayt severlerden ? 





Bluz : ADL
Ayakkabı : Bershka
Çanta : Butigo


RENKLİ GÜNLER ^_^
HADİ İNDİRELİM!
Takip edenler biliyor ki saç uçlarıma ombre balyaj işlemi yaptırdım. Her ne kadar en iyi kuaför, en iyi ürün olursa olsun saçınızı açtırıyorsanız kuruma durumu oluyor. Bu kuruluğu ise sizin yapacağınız bakım işlemleri ile kısa sürede saçtan atmak mümkün!

" Madem bir halt yedin kızım şimdi düzeltme zamanı " deyip, zaten biten Phyto Şampuanımı yenilemek adına en yakın eczanede aldım soluğu. Bana PhytoKeratine seriyi önerdiler. 


Bu seri saçı telini içten kaybettiği keratin ile besleyerek, kısa sürede onarıcı özelliği ile biliniyor. Bi kere içeriği inanılmaz temiz. Sülfat içermediği için bu süreçte saçların onarılması daha kolay ve doğal oluyor. 

Biraz inceleyelim!


  • PhytoKeratine Şampuan : Hani bu sülfat içeren şampuanlar saçı sertleştirir diyenler var ya, onlara nanik yapan bir ürün. Aksine yıkama sonrası ekstra ürüne ihtiyaç yokmuş gibi yumuşacık yapıyor saçlarımı. Kokusu yok. Kıvamı biraz yoğun, kapak yapısından dolayı elime zor alıyorum ya milim milim dökülsün diye bekliyorum ya fooss diye birden dökülüyor. ( 42 TL )




  • PhytoKeratine Saç Maskesi:  Oldukça yoğun kıvamı var. Bu nedenle azıcık bir parça alsanız bile yetiyor. Ben sadece saç uçlarımda bu ürünü problemli olduğunu düşündüğüm yerlere uyguluyorum. Bakım için karar verdiğinizde, şampuanla beraber mutlaka almanız gereken, serinin baş kahramanı kesinlikle bu maske!  ( 89 TL )



  • PhytoKeratine Isı Koruyucu Durulanmayan Saç Kremi Sprey:  Bu ürün bakım grubunun olmazsa olmazı değil. Eğer saçınızda haftada bir kaç gün işlem yapılıyorsa, yada saçlarınızı sıvı saç ürünü olmadan kolay açılmıyorsa alın derim.Benim alma düşüncem, zaten işlem gören saçı tararken daha da yormamak adına bir yardım olacaktır.  ( 55 TL )



  • PhytoKeratine Saç Serumu:   Ve yine bence bakım grubunun mutlaka olması gerekenlerinden. Banyo sonrası saçı beslemek, yumuşaklığını, nemini koruması için ona yardımcı olmak gerekiyor. Hatta kimi saç bakım uzmanları banyo yaparken kullanılan ürünlerden daha önemli olduğuna inanır. Çünkü bu durulanmayan serumların içinde genelde saçın onarımı için oldukça faydalı yağlar oluyor. Bu serumda da öyle. Kıvamı yağlı değil, kremsi. saçı ikiye, üçe ayırıp kullanmanızı tavsiye ederim.  ( 79 TL )



Phyto markasını daha önce takip edenler bilir ilk olarak burada hacim serisiyle tanımış, size de yazmıştım. O dönemler saçsal sorunlarım olmadığından markanın en iyi bilinen keratin serisini alma gereği duymamıştım. Ama gelin görün ki işte ne zaman ne olacağı belli olmuyormuş :)

İçimizde bu kuaförsel maceralardan saçlarını yoran hatta kimi zaman kıran, yakan çokça var. Ama artık bu sorunlar mazide kaldı. Piyasada çok güzel ürünler var kısa sürede düzene sokabiliyorsunuz saçları. Şükür benimkiler sadece açma işlemine bağlı olarak biraz kurudular. Kısa sürede eski nemi kazandılar bile PhytoKeratine seri sayesinde! Saçları girdikleri depresyondan çıkarın lütfen :)

Bu arada size özel bir formülümü vermek isterim!

Banyoya girmeden 30 - 45 dk önce saç ucunuzu hafif ıslatarak, saç kreminizi saç ucunuza uygulayıp bekleyin! Ve saçı yıkarken şampuanı sadece diplerinize uygulayın. Saç uclarınız bu sayede daha da kurumamış olacak. Aradaki farkı görüp bana teşekkür edeceksiniz :)

Phyto ürünlerini tüm yetkili eczanelerde bulabilirsiniz!


HADİ İNDİRELİM!

HER GÜNE BİR OJE *** AUTUMN NIGHTS - STRIKE UP A COSMO - ***

Gönderen Kişi ; Unknown On 0 yorum
Mutlu haftalar herkese!

Sabah uyandığımda " eyvah bugün epey soğuk olacak " dediğim ama yine bir saatten sonra ısınan, garip bir günden merhabalar :)

China Glaze koleksiyon konusunda yeniliği pek seven, güncel kalabilen markalardan biri biliyorsunuz. Yine, yeni iki koleksiyon çıkardı ve ben bu iki koleksiyondan bir kaç oje seçtim. Bugün Autumn Nights seriden Strike Up A Cosmo yu yazacağım!




Uzun zamandan beri hiç bir ojeyi bu kadar sevmemiştim, net! Gül kurusu tonları hep severek sürüyorum ama bunun içindeki altın renkli, parçaların uyumu muhteşem. Strike Up A Cosmo mini cam kırıkları içeren, ışığa göre renk değiştiren, çok asil bir renk.





Bu koleksiyondan seçim yaparken, swatches baktığımda gerçekten çok tatmin olamamıştım. Çok iyi fotoğraflanamamıştı. Sağ olsun tırnaklar fora 'nın sahibinin tavsiyeleri ile en doğru seçimleri yaptım. İyi ki de almışım, onu dinlemişim diyorum çünkü bu oje bana sedefli, babaanne rengi gibi gelmişti. Hiçte değilmiş!

Özellikle güneşte mest olacaksınız güzelliğine :)

Ojeyi çok sevenler, bende almak isterim diyenler kozmetiksite.com 'dan satın alabilir.

Nasıl buldunuz bu rengi hanımlar ?


RENKLİ GÜNLER ^_^
HADİ İNDİRELİM!

Hattınız Başkası Üzerineyse Dikkat!

Gönderen Kişi ; Unknown On 29 Eylül 2013 Pazar 0 yorum

Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nın geçen yıl başkası üzerine kayıtlı hat kullanan GSM operatörü kullanıcılarına verdiği bir yıllık süre 1 Ekim 2013 tarihinde doluyor. Hattınız sizin adınıza kayıtlı değilse ve kullandığınız hattı üzerinize almak istiyorsanız bu işlemi hat sahibi olmaksızın yapabileceğiniz son gün 1 Ekim 2013.





Uzun süredir devam eden hat sahipliği taşıma
HADİ İNDİRELİM!

Valve Steam Machines Gamepad Göründü

Gönderen Kişi ; Unknown On 28 Eylül 2013 Cumartesi 0 yorum

Valve'ın son günlerde sürekli yeniliklerle gündeme gelmesini sağlayan bir başka yenilik daha. Steam Machines Kontrolör/Gamepad oyun severlere prototip olarak görselleriyle sunuldu.







Steam OS ve Steam Machines ardından bu kez de yeni konsolunun oyun kolunu tanıtan Valve sürekli olarak sürpriz yapmaya devam ediyor. Tanıtılan oyun kolu standart oyun kollarına özellikle de Xbox gamepad'ine
HADİ İNDİRELİM!

Facebook'a Yeni Özellik Durum Güncellemeleri Düzenle

Gönderen Kişi ; Unknown On 27 Eylül 2013 Cuma 0 yorum

Facebook'un en çok eleştirilen yanlarından birisi "Durum Güncelleme Düzenleme" opsiyonunun aktif halde olmamasıydı. Başta Google Plus ve Tumblr gibi popüler  bir çok sosyal ağda mevcut olan bu özellik nihayet Facebook'a da geldi.



Eğer paylaştığınız bir durum güncellemesinde yazım hatası, maksadını aşan söylem gibi durumlar ortaya çıkarsa Facebook'a eklenen bu yeni özellik sayesinde bu tarz
HADİ İNDİRELİM!

BEBEK ALIŞVERİŞİ *** HEDİYE ÖNERİSİ - PRETTY RUFFLE - ***

Gönderen Kişi ; Unknown On 0 yorum
Hediye almak kadar güzeli yok! İşte bu duyguyu çok iyi bilen biz çevremizde birine hediye götürürken ne kadar özenli davranıyoruz. Hele söz konusu bebek ise ben hep böyleyim. kendi bebeğim şurada dursun çevremdeki arkadaşlarımın çocuklarına çok tatlı şeyler almışlığım, keşfetmişliğim vardır. Bebek kıyafetine para verirken cüzdanım hiç yanmıyor benim, sakinleştirici özelliğimi vardır nedir? :D

Pretty Ruffle yaratıcısı, Çınar bebek için öyle güzel ciciler yapmış ki, sanırım el emeğine dünyalar bedel biçseniz o özelliğini karşılamıyor hiç bir zaman. Tüm kıyafetleri makinada yıkarken düşünün ki bunları atmaya kıyamadım bu halimde elimde yıkadım, çünkü gerçekten özel!


Hep anne-kız takımları görüp derin bir ahh çekerdim ki Pretty Ruffle bizim için takım bir ikili yapmış Oğlumun body kravat ile bana bir yaka yapmış. Hatta ben geçenlerde oğlumu bekleyemeden bu ciciyi beyaz bir elbisemde kullandım bile !


Ve bir de elinde keçe ile işlediği " Çınar " yazılı body!


Özellikle babamız bunu çok sevdi. Tutturdu hastahanede bunu giysin diye. Yahu olmaz, büyük bu diye diye zor ikna ettim. Adamlar çok anlamıyor bu işlerden ama buna rağmen onun bile ilginizi çekti. Pretty Ruffle böyle kişiye özel tasarımlar yapıyor. Hatta onlar her ismin bir hikayesi olduğuna inanıyorlar! Çalışmalarına İnstagram da " pretty ruffle " isim ile ulaşıp inceleyebilirsiniz!

Velhasıl amacım hem teşekkür etmek hemde bebek hediyesi düşünüp, orijinal ne alınır bilmiyorsanız bir adres vermek. her zaman hatırası olan, özel ürünler yıllar geçse de unutulmaz.


RENKLİ GÜNLER ^_^
HADİ İNDİRELİM!

ÜRÜN İNCELEME *** CLINIQUE BLUSHING BLUSH 102 INNOCENT PEACH ALLIK ***

Gönderen Kişi ; Unknown On 0 yorum
Böyle bi sıcak bi soğuk havalardan, sadece ben mi şikayetçiyim acaba? Hamileliğin son ayında hasta olacağım diye ödüm patlıyor ayol! Bir gün ayaklarım üşüyor, çorap giyiyorum. Haydaa ertesi gün sıcaktan deliyorum! Bu mevsim sıcaklarına " pastırma sıcağı " dendiğini duydunuz mu? Halbuki ben pastırmayı da pek severim, neden böyle demişler acaba :/

Böyle gel-git olan dönemlerde makyaj kararı vermekte zor. Gerçi ben artık makyaj yapma durumumu epey azalttım ama günlük iş hayatına devam eden bir çok kadın için bir " ne sürsem? " durumu olacaktır. Dediğim gibi ben artık çok makyaj yapmıyorum. Benim gibi bu dönemde azaltanlar için harika doğal görüntülü bir allık önerim olacak.





Clinique Powder Blush 102 Innocent Peach içinde pembelik barındıran, mat dozunu ayarlayabileceğiniz tonda çok tatlı bir şeftali. Eğer ten renginiz açık ise en yakın Clinique noktasına gidip denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Hiç makyaj yapmadan, bir bb krem bir allık ile mükemmel görüntü veriyor kesinlikle. Bu dönem bu allığı çok sevdiğimden hep elim buna gidiyor, dibini göreceğim gibi :)


Ben burada bir özel makyajda kullandım. Pigmentasyonu çok yoğun olmadığı için fazlaca sürdüm. Ama siz dozunu ayarlayabilirsiniz, makyaj tipinize göre! Ürün satış fiyatı 89 TL dilerseniz Clinique online olarak BURADAN yada en yakın satış noktasından deneyerek alabilirsiniz.

Şeftali tonları sevenler ve hiç sevmeyenler kimler merak ediyorum :)


HADİ İNDİRELİM!

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz aylarda çok garip bir ürünle karşılaştım. Göz altı kremlerine hep merakım vardır, düzenli kullanamasam da. Fakat bir yaş sonrası nasıl önemli, deri olarak yüzümüzde en çabuk deforme olan yer olduğunu bilirim . Dikkat etmek gerekir.

Neyden bahsediyorsun, derseniz Darphin Eye Sorbet Mask - Göz Altı Maskesi
Doğru anladınız, evet maske!



Ürün %92 doğal içeriğe sahip. Sürüldüğü gibi hafif bir karıncalanma etkisi yapıyor. Ama çok rahatsız edici değil. Bu etki, ürünün işe yaradığını, etkin olarak çalışmaya başladığını gösteriyor. Düzenli kullanım sonunda dinlenmiş, tek ton, canlı göz altları vaad eden bu ürün peki ne içeriyor, bakalım mı?

ÇİN PACHYME MANTARI  ÖZÜ + YEŞİL ÇAY: Göz altındaki şişkinlik görünümünü azaltır

SALATALIK: Nem açısından zengin, içeriğindeki  potasyum ve Vitamin C ile göz çevresini neme doyurur.

KAVUN: Kavun çekirdeği yağı, Linoleic asit (Omega 6) açısından zengin olan içerik, ciltte yenileyici etkiye sahiptir.

MICROPATCH™: Aminoasit yönünden zengin olan içerik, uzun dönemli nem sağlar.



Bezelye büyüklüğünde elinize aldığınız jel yapılı Darphin Eye Sorbet 'i sadece göz altınıza ince bir tabaka, krem gibi yedirmeden, maske gibi bırakıp, 5-10 dk bekletiyorsunuz. Sonrasında makyaj temizleyiciniz ile ürünü siliyorsunuz. Benim tavsiyem bu maske işlemi sonrası gözünüze soğuk kompleks de yaparsanız kan dolaşımı ve maskenin etkisi kısa sürede olur. Haftada iki kere kullanılması öneriliyor. tabii düzenli kullandığınız göz kremine devam, onu kesmiyorsunuz.

Ürünü yetkili eczanelerden satın alabilirsiniz. 99 TL fiyatı var. Eğer göz altı yorgun görüntüden, şikayetçiyken daha dinamik bakımlı, genç bakışlar isteyenler bu farklı deneyimini yaşamalı.


RENKLİ GÜNLER ^_^
HADİ İNDİRELİM!

The Walking Dead: 400 Days Tek Link + Torrent Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 26 Eylül 2013 Perşembe 0 yorum








  The Walking Dead: 400 Days
 :  Oyun
 :  Daemon Tools UTorrent
 :  4,13 GB
  -----------




 :  Türkçe Yama











400 Gün içerisinde tüm dünyayı sarmış olan pis zombileri temizleyebilir misin ? Zamanın kısıtlı sadece 400 gün.. 

Filmdeki senaryoya göre uyarlanmış bu video oyunda düşman yine zombiler. Hepinize iyi oyunlar.















































Sistem: XP Service Pack 3 / Vista / Windows 7

İşlemci: 2.0 GHz Pentium 4 veya eşdeğeri

Bellek: 3 GB RAM

Sabit Disk Alanı: 2 GB Space Ücretsiz

Ekran Kartı: ATI veya NVidia kartı w / 512 MB ​​RAM (Intel entegre grafik için tavsiye edilmez)

DirectX ®: Direct X 9.0c

Ses: Direct X 9.0c ses aygıtı







İndirmek için tıklayın.


____________TORRENT______________


indirmek için tıklayın.




HADİ İNDİRELİM!