Blogroll

BloggerHack

Joan of Arc Wars And Warriors Tek Link Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 27 Ağustos 2013 Salı 0 yorum








  Joan of Arc Wars And Warriors
 :  Oyun
 :  Winrar
 :  221,17 Mb
  ----------












Oyun rpg olduğu kadar strateji oyunu.5.bölümden itibaren ordumuzu tepeden yonetebiliyor,Onlara çeşitli görevler verebiliyoruz.



Oyunda 5 ayrı karakteri yonetebiliyoruz.Bunları klavyeden numerik tuşlarla seçiyoruz.Ayrıca oyunda Level sistemi mevcut.Düşman oldurdukçe ve gorev tamamladıkça Xp alıyoruz.Bu xp ler ile hızımızı,saldırı,savunma ve liderlik ozelliklerimizi geliştirebiliyoruz.



Oyundaki Kılıç,ok,yay,kalkan vb.eşyalarımızın da levelleri var.Bunları uğradığımız koylerdeki satıcılardan alabiliyoruz.Ayrıca oyunda bazı yerlerdeki sandıklardan değerli taşlar çıkıyor.Bu taşlarda özelliğine gore bize yarar sağlıyor.

Ayrıca At kullanabiliyoruz.Bu bazı savaşlarda buyuk avantaj sağlıyor.



Oyun ilerledikçe gorevler de zorlaşıyor.İlk başlarda sizin ana karakteriniz dışındaki biri olmek üzere olduğunda kaçıyor ve bir sonraki bolumde size dahil oluyor.Aynı şekilde Düşman ordularının komutanlarıda kaçıyor ve sonra başka bir kampta karşımıza çıkıyor.Fakat oyunun son bolumlerinde adamlarınızdan biri olurse oyun da bitiyor.Onun için adamlarınızın kontrolu bilgisayarda iken düşmanları üzerinize çekip adamlarınızı kurtarmalısınız.



Son söz olarak oyun bazı ufak tefek hatalar dışında(ozellikle yapay zeka) oynanabilir,akıcı ve çok yonlu bir oyun.Kılıç,ok,kalkan sevenler için ideal bir oyun.





















İşletim Sistemi: Windows 2000, XP,Vista,Windows 7

İşlemci: 700MHz

RAM: 256MB

Ekran Kartı: 32MB







indirmek için tıklayın.


0 yorum:

Yorum Gönder