Blogroll

BloggerHack

HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** ÇATLAK KREMİ ÖNERİSİ LIERAC PHYTOLASTIL GEL ***

Gönderen Kişi ; Unknown On 21 Ağustos 2013 Çarşamba 0 yorum

Daha önce başka bir çatlak kreminden bahsetmiş. hamileliğimin ilk 3 ay ayında sadece bebe yağı sonrasında 2 ay başka ürün kullandım. Lierac çok sık duyduğum ve önerilen bir marka olunca, denemeye karar verdim.


Phytolastil Gel bilinen, dünyada en çok tercih edilen hamile çatlak koruyucu kremi. Bu zamana kadar tüm denediklerimden farklı çünkü onlar olayın nem ile değil, deri altından tedavi ile olduğunu savunuyorlar.  Nem desteğinin ekstra olarak verilmesi gerektiği düşüncesindeler.

Çok mantıklı değil mi? Dışarıdan deriyi nemli tutmak ne kadar çatlamayı engelleyebilir?

Bende bunu düşünerek çatlak bakımımı değiştirdim.1 aydır Lierac Phytolastıil Gel krem kullanıyorum.


Çatlak işine ve ürün içeriğine bilimsel olarak bakarsak şöyle bir denklem çıkıyor ortaya,

Fibroblast hücresinde yaşanan değişim ana etken. Kaçınılmaz hormonal faktörler nedeniyle fibroblast hücresi daha az kolajen üretmeye başlıyormuş bu süreçte. Ciltteki elastin oranı da bu sebeple azalıyor.. Yeni sentezlenen kolajen ve elastin lifler daha ince ve kırılgan oluyor. Lierac Phytolastilin içeriğinde bulunan al kamelya özleri, ata kuyruğu özü ve sarmaşık özü sayesinde hücre yenilenmesine yardımcı olarak bağ dokusunun fizyolojisini düzenliyormuş. Cildin elastikiyetinin tekrar kazanılmasına yardımcı olarak, yeni liflerin üretimini teşvik ederken düzenli kullanım sonucu çatlak izlerinin azalmasını sağlıyor. 

Yapısı jel olduğundan, yapış yapış his yok. 10 dk içinde cilt tarafından " hoooppss " diye emiliyor.


Bide bu Lierac ürünlerinde beyaz kapak ve altın kapak farkı, orijinalliğine dair şehir efsaneleri dönüyor. Beyaz olanda altın olan kapakta orijinal ve içerikleri aynı. Kimi forumlarda altın kapaklı daha iyiymiş gibi yazılar var, her ikisi de aynı, farklı zaman üretimleri olduğundan bazen beyaz kapaklılara denk gelebilirsiniz.

Lierac Phytolastil Jel tekli ,ikili ve üçlü avantaj setleriyle eczanelerden alabilirsiniz. ben oturduğum yerden iyi fiyata almak isterim derseniz dermobakim.com u öneririm :)

Günde bir kez, düzeni bozmadan kullanmaya devam. 

İçinizde bu ürünü hamileliğinde kullanan varsa yorum beklerim!


RENKLİ GÜNLER ^_^

0 yorum:

Yorum Gönder