Blogroll

BloggerHack

Adobe Photoshop CC 14.0 Türkçe Full Tek Link + Torrent İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 18 Temmuz 2013 Perşembe 0 yorum










 :  Adobe Photoshop CC 14.0
 :  Program


 :  Winrar - UTorrent

 :  1,31 Gb











Öne çıkan yeni özelliklere bakın



Photoshop CC’de birçok yenilik var. Ayrıntıları öne çıkarmak için yeni Akıllı Netleştirme özelliğini kullanın. Düşük çözünürlüklü çekimleri büyük ve yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürün. Daha önce yalnızca Adobe® Photoshop Extended’da sunulan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarının tümüne sahip olun. Ve çok daha fazlasını yapın.



Yeni Akıllı Netleştirme



Her seferinde capcanlı ve net görüntüler sağlayın. Şimdi Akıllı Netleştirme sayesinde doku ve ayrıntıları öne çıkarabilir, parazit ve hale efektlerini temizleyebilir ve istediğiniz görünümü tam olarak ayarlayabilirsiniz. Netleştirme için ihtiyacınız olan her şey bu araçta.



Creative Cloud’un bir parçası



Creative Cloud’un bir parçası olan Photoshop CC ile yaratıcı süreciniz daha sorunsuz, daha pratik ve daha bağlantılı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama üyeliği seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam üyelik seçeneğiyle alabilirsiniz.



















Intel Pentium 4 veya AMD Athlon 64 (2 GHz veya daha hızlı)

Microsoft Windows 7 veya Windows 8

1 GB RAM

Kurulum için kullanılabilir sabit disk alanı 3.2 GB. Yükleme sırasında, daha fazla boş alan (çıkarılabilir flash bellek aygıtında yüklemek olamaz) gerekli

Ekran 16-bit ekran kartı ve video belleği 512 MB ​​(3D-bileşenleri için destek video belleği 1 GB gerektirir) ile 1024 x 768 (1280 x 800) ‘dir

OpenGL 2.0 desteği ile sistemi







indirmek için tıklayın.


__________ALTERNATİF__________


indirmek için tıklayın.



____________TORRENT___________

indirmek için tıklayın.
Şifre :  www.fullteklinkindir.net


 Yasin Mehmet Kaya isimli takipçimize torrent link için teşekkür ederiz. Sizlerde bize dosya yollamak için üst menüdeki "Bize Gönderin" isimli sayfadaki formu doldurabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder