Blogroll

BloggerHack

Napoleon Total War Tek Link Full İndir

Gönderen Kişi ; Unknown On 3 Haziran 2013 Pazartesi 0 yorum






  Napoleon Total War

 :  Oyun

 :  Winrar

 :  14,94 Gb

 :  ------------









Kıtadan kıtaya savaşlara koşarken, 19. yüzyılın çehresini değiştirmiş bir ikonu, Fransa’nın o dönemdeki askeri ve politik lideri, Fransız İmparatoru Napolyon Bonapart'ı konu almamak büyük hata olurdu. Savaşların gerçekçiliğine önem veren Total War serisiyle, böylesine bir komutanın kesişmesi bakalım neler doğuruyor. Girişte etkileyici bir videoyla karşılaşıyoruz. Napolyon gözlerimizin içine bakarak iddialı konuşmasıyla bizi teşvik ediyor. Fransızca bilen arkadaşlarınızın “Alléz! Alléz!” (Alle alle: Hadi hadi!) diye bağıracaklarını düşünerek, sakin olmalarını telkin etmenizi öneriyoruz, aman diyelim.

Ana menüyle karşılaştığımızda muhteşem müzikler ilgimizi çekiyor. Açıkçası daha önce hiçbir Total War oyununda bu kadar etkileyici müziklerle karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Orkestral tarzda olan müzikler beklentilerimizin üzerinde. Bu yazıyı kaleme alırken, ana menü açık duruyordu ve çalan müzik yüzünden yazıyı bırakıp oyuna dönmemek için kendimi zor tuttum.

Options menüsünü ayrıntılı şekilde ayarlayabiliyoruz. Özellikle grafik ayarları en ince ayrıntısına kadar değiştirilebiliyor ve bir çok seçenek sunulmuş. Hazır bu ekrandayken size çok iyi optimize edildiğini söylemem gerekiyor. Düşük konfigürasyonlu bir bilgisayarda, tüm ayarları düşürseniz bile, oyunun size verdiği zevk azalmıyor.





















İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista/XP/Windows 7

İşlemci: Intel [ Core 2 Duo E6700 2.66 GHz] / AMD [Athlon 64 X2 Dual Core 5600+]

Ekran Kartı: Nvidia - Geforce 8800 GT 256 MB / ATI -Radeon X1800 serisi 256 MB

RAM : 4 GB

HDD: 15 GB

Direct X 9 






indirmek için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder